Під час фестивалю гончарства «Не святі горшки ліплять» на Козацькому острові у парку Топільче виготовили найбільшу вогняну скульптуру.

Глек, вагою понад 200 кілограмів та висотою 1м 26см. випалювали гончарі з різних міст країни.

Читайте також

У «Книзі рекордів Тернополя» запишуть нове досягнення
У Тернополі буде своя «Книга рекордів»

Очільник Тернополя Сергій Надал вручив організаторам сертифікат про встановлення рекорду та внесення запису у «Книгу рекордів Тернополя».

– Завдяки ініціативі тернополян у нашому місті відбувається багато цікавих подій, встановлюється чимало рекордів. Для того, щоб ці досягнення були належно оцінені, було прийнято рішення створити «Книгу рекордів Тернополя», – розповідає міський голова. – На фестивалі гончарства ми фіксуємо ще один рекорд – створення найбільшої вогняної скульптури. Вітаю з цим рекордом організаторів та бажаю не зупинятися на досягнутому.

Нaгaдaємо, що першим рекордом, який записаний у новій «Книзі рекордів Тернополя», стало найбільш масове виконання пісні гурту «Братів Гадюкіних» «Файне місто Тернопіль» під час музичного фестивалю «Faine Misto». Цю пісню заспівали разом 14357 осіб.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: