Відомий автобусний лоукост розпродасть 1000 білетів до Польщі за 99 грн

Опубліковано:
23 Липня, 2017

За даними платформи Скидочник, що збирає знижки, акції та розпродажі, українці зможуть поїхати до Польщі за 99 грн.

Безвізовий режим з країнами ЄС, привернув увагу найкрупніших європейських перевізників. Так, відомі лоукостери борються за увагу споживачів і пропонують знижки на свої послуги, стверджує вищезазначений ресурс.

Яскравим підтвердженням цього факту є розпродаж квитків від найкрупнішого європейського  автобусного перевізника FlixBus, що планується на 24-25 липня 2017 року (старт об 11 годині). Так, білет в Краків (Польща) можна буде придбати за 99 грн, в Прагу (Чехія) – 199 грн. Для порівняння аналогічний білет в Чехію без знижки коштує 1200 грн. Акційні ціни дійсні і в зворотному напрямку.

Очікується розпродаж 1000 білетів за посиланням:

Однак, незважаючи на введення безвізу, більшість українців цього літа традиційно відпочивають в Туреччині (близько 50%) та Єгипті (20%). З Європейських напрямків лідирує Болгарія та Чорногорія, де найпомірніші ціни.

У внутрішньому туризмі традиційно перевагу віддають морським курортам на Чорному морі (65%) і близько 25% – на Азовському. На першому місці серед популярних курортів – Затока (25%), далі – Одеса (20%) та Залізний Порт (16%). 20% опитаних обирають відпустку в Карпатах та на Закарпатті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: