Древній Почаїв по-українськи відзначив свій День

Опубліковано:
22 Липня, 2017

До Дня міста Почаєва Громадська організація  «Почаївська група» організувала крос-кантрі веломарафон «Почаївська гора» за підтримки Почаївської міської ради (голова – Василь Бойко).

Згадані змагання проводять на території Почаївської міської об’єднаної територіальної громади (м. Почаїв, с. Старий Тараж, с. Комарин).

null

Працівники Почаївського історико-художнього музею (директор – Алла Алімова) організували виставку «ЛЮДИ СВОБОДИ – ГАРАНТИ НЕЗАЛЕЖНОСТІ», присвячену висвітленню історії про життя та діяльність борців за Свободу України.

Працівники Почаївського Будинку дитячої творчості  й спорту (директор – Людмила Лещук) для численних гостей свята організували в міському парку культури імені Т. Г. Шевченка підвісну туристичну доріжку. Всі охочі та не легкодухі мали змогу випробувати власні сили й вправність на підвісній смузі перешкод.

null

Патріотична молодіжна організація «Сокіл» продемонструвала яскравий сценічний виступ  із видовищною реконструкцією історичних, середньовічних подій із історії Руси-України.

null

Працівники місцевої культури підготували концертну програму за участі учасників художньої самодіяльності Почаївської громади.

Вкотре публіку своїм виступом розважив Почаївський рок-гурт «OUTTIME».

null

Гумористичну програму забезпечив Народний та Заслужений артист України,  гуморист Гриць Драпак із міста Тернополя.

Концертну програму продовжили гурти «LOSCOLORADOS» (м. Тернопіль) та «MALEXBAND» (м. Івано-Франківськ), драйвово-рокові виступи котрих завершив святковий феєрверк у вечірньому почаївському небі.

Також до Дня міста була організовано різноманітні атракціони, польову кухню, ігри й розваги. Мешканці та численні гості старовинного міста отримали силу-силенну задоволення. Одне слово, у душах почаївців панував чудовий святковий настрій.

ФОТО: Почаївська міськрада

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: