В обласній ДЮФЛ будуть змагатися близько 80 команд

Опубліковано:
20 Липня, 2017

Під головування заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрія Юрика відбулася нарада щодо проведення дитячо-юнацької футбольної ліги Тернопільської області 2017/18 рр.

У нараді взяли участь голова Федерації футболу Тернопільської області Тарас Юрик, начальник управління освіти і науки ТОДА Ольга Хома, заступник начальника управління з питань фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА Віталій Тріль та інші.

Учасники зустрічі обговорили ключові питання, які виникають в організації дитячо-юнацького футбольного чемпіонату та визначили шляхи їх вирішення.  

Як повідомив голова комітету дитячо-юнацького футболу Федерації футболу Тернопільської області Дмитро Андрієшин, за попередніми даними в обласній ДЮФЛ зголосилося брати участь близько 80 команд у чотирьох вікових групах (2001-02, 2003-04, 2005-06, 2007-08 р.н.).

Особливістю майбутніх змагань стане те, що в них можуть заявлятися не лише дитячо-юнацькі футбольні школи (ДЮСШ), а також клуби, опорні школи, загальноосвітні школи, навчальні заклади об’єднаних територіальних громад тощо.

Для тих, хто ще хоче грати у дитячо-юнацької футбольній лізі є ще час зголоситися. За детальною інформацією звертайтеся по тел.: 096-662-87-79 (Дмитро).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: