Українська Галицька Партія допоможе тернополянам розв'язувати нагальні проблеми

20.07.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Півсотні письмових звернень та ще стільки ж усних залишили мешканці Тернополя в наметах Української Галицької Партії. Минулого місяця УГП проводила опитування тернополян щодо шляхів вирішення політичної кризи в міській раді. Разом з тим люди звертались до активістів, щоби вони допомогли розв’язати нагальні проблеми, які хвилюють тернополян. Зараз звернення опрацьовуються.

Заступник голови міської організації Української Галицької Партії Іван Кізюк зазначає, що найбільше людей звертається з проблемами, що стосуються ЖКГ. — Найбільше людей хвилює благоустрій прибудинкових територій, а також будинків. Це дороги, тротуари, не поштукатурені стіни. Цілий блок скарг на роботу ЖЕКів: несвоєчасне подання гарячої води, проблеми з ліфтами, неприбрану територію. Люди старшого віку звертались з тим, що є багато бюрократичних нюансів при спілкуванні з органами влади. Треба багато збирати довідок, щоб оформити субсидії, чи змінити кадастровий номер, людей посилають з кабінету в кабінет і вони не розуміють для чого.

Також люди цікавляться тим, як правильно використовувати субсидії, чи треба повертати кошти за невикористану субсидію. Звертались переселенці, які проживають в Тернополі та хотіли би більшого сприяння в адаптації, — зазначає Іван Кізюк. Керівник міської організації Української Галицької Партії Ірина Яремчук додає, що також хвилюють людей численні забудови, в законності яких мешканці сумніваються. Часто забудовник, який розпочав уже роботи, не може надати інформації чи документації, яка б підтверджувала законність. — Також є проблема з котельнями, які працюють на альтернативних джерелах палива і забруднюють повітря.

Ще раніше до нас на партійний офіс звертались мешканці, щоб вирішити проблему з котельнею, яку хотіли перевести на торф’яну крихту. До вирішення приєдналися наші юристи, — розказує Ірина Яремчук. Активісти Української Галицької партії опрацьовують звернення мешканців та продумують шляхи вирішення. Кажуть, ще не мають повноважень розв’язувати всі проблеми, але те, де закон і можливості дозволяють, допоможуть. — Плануємо закріпити за округами, які зараз є, представників Української Галицької Партії, щоб вони працювали з людьми. Окрім того, ряд питань допоможуть вирішувати наші юристи. Якщо є проблема, що стосується збору підписів, то будемо працювати безпосередньо з людьми, писати петиції. Тобто те, що ми можемо вирішити своїми силами, будемо вирішувати, все, що не можемо, звертатимемося у відповідні органи, — додають партійці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі