Нардепи на початку засідань у Верховній Раді читатимуть «Отче наш»?

Опубліковано:
17 Липня, 2017

Дев’ятеро народних депутатів пропонують парламенту читати молитву «Отче наш» на початку кожного пленарного засідання  . Відповідний законопроект зареєстрували у Верховній Раді 13 липня.  Його ініціаторами є  депутати від фракції «Блок Петра Порошенко» Оксана Білозір і Юрій Соловей, голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олег Березюк, депутати Павло Унгурян («Народний фронт»), Валерій Дубіль («Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»), Юрій Павленко («Опозиційний блок») та Андрій Шипко (група «Партія «Відродження»).  

Тернополяни таку ідею розцінюють по-різному:

«Думаю, що читання молитви перед голосуванням скерує народних обранців на правильні рішення та додасть їм розуму, можливо вони задумаються над своїми вчинками і не прийматимуть «антинародних» законів», – каже тернополянин Володимир Шпак.

«Я вважаю, що нашим депутатам навіть читання молитви перед засіданнями не допоможе. Вони звикли жити за законами корупції, збагачувати виключно свої гаманці і голосувати так, як вигідно не людям, а лише їм. Думаю, треба найперше обрати нових парламентарів, для яких ця молитва буде не просто формальністю», – зазначає тернополянка Людмила Коваль.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: