Зарваниця об'єднала вірян з усіх куточків України та з-за кордону (Фото)

17.07.2017 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Завершилася Загальнонаціональна проща у Марійському духовному центрі «Зарваниця». Цьогорічна проща традиційно зібрала понад 100 тисяч прочан. Прибули до Зарваниці віряни з усіх куточків України, приїхали навіть із тимчасово окупованих Луганська, Донецька та Криму. Здійснили паломництво до духовного центру й віряни із Чилі, Аргентини, Австралії, Бразилії, Польщі та інших країн Європи та світу.

Читайте також

У Теребовлі відкрили нове, сучасно обладнане пологове відділення (Фото, відео)
Тернопільщина вражає: багатотисячний похід зі свічками на Загальнонаціональній прощі у Зарваниці (Відео)
Архиєрейська Божественна Літургія у Марійському духовному центрі у Зарваниці (Наживо)

Завершальний день був присвячений святковій та торжественній Літургії, участь у якій взяли Префект Конгрегації Східних Церков Леонардо Кардинал Сандрі та духовенство Тернопільщини та інших областей на чолі із Блаженнішим Патріархом Святославом та Архієпископом і Митрополитом Тернопільсько-Зборівським УГКЦ Василієм Семенюком.

Помолилися разом зі всіма прочанами також голова Тернопільської ОДА Степан Барна, його заступники, голови райдержадміністрацій, народні депутати від Тернопільщини, голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук та міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Всеукраїнська проща в Зарваниці є актуальною та потрібною. Адже Матір Божа Зарваницька завжди опікувалася Україною у складні моменти. Сьогодні ж наша держава перебуває в умовах російської агресії і, як ніколи, нам потрібна молитва за мир та перемогу. Саме тому сьогоднішня молитва була присвячена нашим воїнам і тим, хто покликаний захищати територіальну цілісність нашої держави», – підкреслив Степан Барна.

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 

null
 Фото: ТОДА.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі