День молоді та День села у неділю святкувала Городниця (Фото)

Опубліковано:
15 Липня, 2017
Культурно-спортивне свято «День молоді. День села» 9 липня відзначали у селі Городниця Підволочисього району.

Біля сільського клубу зібралися городничани та гості свята, а в подарунок від Михайла Головка, перед ними виступив відомий гуморист Гриць Драпак.

Читайте також

«Не пропускаю жодного засідання, тому що отримую за це заробітну плату», – нардеп з Тернопільщини
Нардеп Михайло Головко вимагає збільшити закупівельні ціни на молоко у населення, в іншому випадку анонсує страйки та акції протесту

– У цей непростий час я усіх вас закликаю до єднання і до злагоди, бо у злагоді наша сила. Якщо ми будемо жити дружно, то ніякий ворог на не налякає і не переможе. У цей чудовий святковий день я бажаю вам здоров’я і всього найкращого, -звернувся до присутніх староста села Ігор Щебивовк.

До організації свята громада села підійшла дуже відповідально, підготували вокальні і танцювальні номери, а також церемонію нагородження активних селян. Програма Дня села передбачала дитячі ігри та конкурси, змагання з різних видів спорту, лотерею, концерт художньої самодіяльності та атракціони.

Привітати громаду села приїхав і депутат Верховної ради, свободівець Михайло Головко.

–  Дуже приємно бачити, як ви дружно, гуртом зібралися відзначати свято свого села. Я вас щиро вітаю, кожну вашу домівку, кожного із вас, щоб у ваших родинах завжди панували злагода, мир і достаток та звісно не було горя війни. Бажаю процвітання вашій громаді, щоб здобували нові вершини, щоб пишалися своєю малою Батьківщиною. У вас дуже гарні традиції, чудове дружне село і я дякую вам за запрошення, – говорить нардеп.

Приємним подарунком від Михайла Головка став виступ народного артиста України Гриця Драпака, який за запрошення свободівця приїхав до Городниці.

 DSC0728

 DSC0733

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: