У селі Острів капітальний ремонт доріг – за останні роки прокладено більше 10 км асфальту

Опубліковано:
14 Липня, 2017

Селищна рада села Острів на чолі з сільським головою Піщатіним Богданом Петровичем ремонтує дороги в межах села. Техніка товариства “Технобудцентр” зрізає шар за шаром старе асфальтове полотно, вирівнює площу майбутньої дороги. У липні ремонтуються центральні вулиці по яким їздять маршрутки номер 5, 5А та автобус Тернопіль-Буцнів.

Читайте також

На Тернопільщині вперше кладуть на дороги специфічний асфальт

За словами Богдана Петровича, два кілометра двісті метрів дороги – це тільки частина з вже прокладених – усього за останні роки в селі оновлено десять кілометрів проїзджої частини. На сьогодні в Острові проживають майже 2000 людей. Таку складну фінансову, технічну, соціально-економічну проблему вирішують разом зі державною службою автомобільних доріг. Половину оплачує селищна рада, половину – виконавець. 2 км 200 м асфальтового полотна селу буде вартувати майже три мільйони гривень. Відкриття дороги за умови гарної погоди планують на початок тижня.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: