Тернопільська міська ЦБС оголошує конкурс на кращий логотип для бібліотек Тернополя

14.07.2017 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Вітаються креативні цікаві пропозиції, ідеї та творчий підхід. Основні вимоги: логотип має бути розбірливим, не розмитим і не зернистим. Має передавати зміст або асоціації, відповідні ідентичності бренду. Виразність, простота, легко запам'ятовується, лаконічний напис (два-три елементи). Не допускається текстове перевантаження, має привертати увагу, викликати позитивні емоції. Для створення логотипу можна використовувати універсальні дизайнерські прийоми й інструменти (векторний формат). Дизайн повинен чітко проглядатися і при маленьких розмірах. Вимоги до шрифту та кольору: має добре друкуватися (без нерівностей). Дизайн повинен бути витриманий в чорно-білих або кольорових тонах.

Увага!!!

Виконавець залишає за собою право вносити незначні зміни в макеті, які не тягнуть за собою спотворення зображення.

Долучайтеся, адже часу обмаль - конкурс триватиме до 31 липня.

Переможців чекають  призи. Найкраща робота увійде до унікальної книги з історії ЦБС, що буде видана в одному примірнику. Логотип буде вишито мисткинями ТО "Берегиня". 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі