Експерт-криміналіст проекту «Слідство ведуть екстрасенси» має докази того, що тернопільська поліція «вішає» вбивство на дитину

Опубліковано:
14 Липня, 2017
Експерт-криміналіст проекту «Слідство ведуть екстрасенси», уродженка Кременця Наталія Костильова має докази того, що підозрюваного у вбивстві Ірини Мукоїд просто підставили. Жінка впевнена, що тернопільська поліція навмисно скриває правду від громадськості, прикриває винних та перешкоджає  рослідуванню, що проводить телеканал «СТБ», – повідомляє Тернополяни.

Про це вона написала на своїй сторінці в мережі «Фейсбук»:

«Про вбивство у Вишнівці. Для тих, хто намагається до мене додзвонитися повідомляю – у мене прослуховується телефон. З приводу галасу навколо мого імені і політичних спекуляцій, що не мають відношення до кримінальної справи, яку я розслідують можу повідомити наступне: політикою я не займаюся і її не коментую, тим більше, що це відводить громадськість від безпосереднього злочину.

Тернопільські газети і інтернет-ресурси, дякую за увагу до моєї скромної персони і хочу сказати, що розумію методи інформаційних вкидань під назвою «очорнити будь-яким способом опонента» для того, щоб його словам не довіряли. Але, часом трапляється так, що метод вкидання діє навпаки і привертає ще більшу увагу, про що тернопільським ЗМІ може сказати будь-який піарник;). в моєму випадку ви залучили до мене увагу навіть тих, хто ніколи не цікавився проектом, в рамках якого я проводила розслідування, та й до мене особисто. Дякую.

Читайте також

Головний підозрюваний у вбивстві Ірини Мукоїди з Тернопільщини знущався над тваринами і знімав усе на відео
16-річний вбивця Ірини Мукоїд залишиться під вартою
Мама вбитої дівчинки шокована, що односельці підтримують родину підозрюваного у вбивстві (Відео)

Я не знаю, чи доведе канал СТБ справу до кінця і чи залишуся я у зв’язку з дискредитацією експертом, але розслідування проведено, не канал давав обіцянку трьом тисячам людей у Вишнівці, а я. І незважаючи на епіцентр урагану, в який мене занесло, я не можу порушити слово. Отже, поки вирішуються внутрішні питання, я Костильова Наталя, громадянин України і ваша землячка, повідомляю наступне:

1. Ніж, знайдений біля тіла вбитої Ірини Мукоїди не є знаряддям вбивства, як стверджує поліція. Про те, як з’явилося на ножі ДНК хлопчика, звинуваченого в умисному вбивстві, він розповів в суді. Сюжет із засідання прекрасно показали «Надзвичайні новини».

2. Місце, де знайшли тіло дівчинки і місце злочину – не одне і теж, про що стверджує поліція. Дівчинка з’явилася на узбіччі в 7 ранку.

3. Неповнолітнього хлопчика заарештували, порушуючи всі можливі закони і навіть права дитини. Василя Гнатюка, якому 16 років, забрали о 12 годині дня без дорослих і батьків, до 19-00 привезли до нього алкоголіка батька, який і підписав документи, не пам’ятаючи які. Допит хлопчика здійснювався, як стверджує протокол, в 22.21. Суд о 3 годині ночі», – пише експерт-криміналіст програми «Слідство ведуть екстрасенси» у соцмережі.

Згодом Наталія Костильова опублікувала наступне:

«Вперше в історії проекту “Слідство ведуть екстрасенси” до каналу і мені особисто від присутніх 3000 чоловік Вишнівця було надано таку довіру і звернено стільки прохань про допомогу розібратися в справі про вбивство Ірини Мукоїди. Підвести людей, яким обіцяла поговорити і зібрати факти, а потім повідомити їх я не можу. Мені і знімальній групі під час розслідування було дуже небезпечно це робити, крім цього політичні спекуляції в кримінальній справі теж багато про що говорять, як і стеження за мною і прослуховування. Тільки дивом нам вдалося доставити відзнятий матеріал до Києва.

Поки СТБ приймає рішення я одна в воронці урагану, але можу заявити публічно, що я в силах перебороти свій страх і пережити психологічні атаки, для того, щоб публічно оголосити зібрані мною факти. Якщо люди Вишнівця не злякалися, а їм там жити, то мені й поготів потрібно набратися мужності.

Отже, проаналізувавши протокол допиту звинуваченого у вбивстві хлопчика Василя Гнатюка, порівнявши його з есе і текстами, написаними ним раніше, поговоривши з його вчителями, підключивши фахівців, які аналізують тексти і порівнюють словниковий запас в них, можу заявити, що протокол писали не зі слів хлопчика, а дали йому підписати вже готовий, сфабрикований дорослою людиною. Деякі уривки публікую для громадськості:

-124

-125

-126

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: