Очільник Тернополя запропонував авіакомпанії «Ryanair» облаштувати свою базу в Тернополі

13.07.2017 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Розглянути Міжнародний аеропорт «Тернопіль» як основну базу для лоукостера "Ryanair" в Західній Україні запропонував міський голова Тернополя Сергій Надал. З відповідним зверненням очільник міста звернувся до авіакомпанії та керівництва країни.

 За словами міського голови тернопільський аеропорт повністю відповідає вимогам Ryanair. Цьому сприяє й географічне розміщення Тернополя.

- Міжнародний аеропорт «Тернопіль» відповідає всім вимогам авіакомпаній-лоукостерів. Там наявна вся необхідна інфраструктура. Таким чином, Ryanair може зробити Тернопіль своєю базою в Україні», – вважає Сергій Надал. - Тернопіль географічно з’єднує між собою Галичину, Волинь, Поділля та Буковину. Нещодавно збудовано добре транспортне сполучення зі Львовом. Якісно ремонтуються дороги у напрямку західного кордону. Більше того, існує сучасне залізничне сполучення з Києвом. Тобто львів’яни, кияни, лучани, івано-франківці можуть без перешкод та з комфортом прибути до Тернополя і скористатися послугами Ryanair та тернопільського аеропорту.

Читайте також

Тернопільський аеропорт хочуть зробити базою НАТО

Міський голова переконаний, що керівництво області, на балансі якої й перебуває тернопільський аеропорт, та країни будуть сприяти такій ініціативі.

- У Тернополі для компанії Ryanair буде забезпечене максимальне сприяння. Впевнений, що у цьому намірі мене підтримає керівництво області – голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Планується прокласти до аеропорту нову тролейбусну лінію. Нагадаю, що тернопільське летовище увійшло до державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року, – зазначив Сергій Надал.

Прихід Ryanair у Тернопіль позитивно вплине на економічний розвиток міста.

- Співпраця Тернополя і Ryanair буде взаємовигідна для всіх сторін. Але найголовніше, вона вигідна для тернополян. Прихід Ryanair до Тернополя дасть змогу створити додаткові робочі місця у сфері транспорту та обслуговування. У Тернопіль зайдуть додаткові іноземні та внутрішні інвестиції. Така співпраця позитивно відобразиться на діловій та політичний репутації як обласного центру, так і всієї області. Тому я, від всієї громади Тернополя, офіційну запрошую Ryanair у наше місто, – підсумував Сергій Надал.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі