До Зарваниці їде кардинал

Опубліковано:
12 Липня, 2017

15-16 липня кардинал Леонардо Сандрі візьме участь у заходах та богослужіннях у рамках Всеукраїнської прощі до Зарваниці. Крім того, відвідає Музей патріарха Йосифа Сліпого в Заздрості.

Загалом до 17 липня триватиме пастирський візит до України кардинала Сандрі, префекта Конгрегації для Східних Церков. Програмою візиту передбачено відвідини Києва, Харкова, Слов’янська, Краматорська, Івано-Франківська та Львова.

Читайте також

Цьогорічну прощу до Зарваниці покажуть он-лайн
Що потрібно взяти в дорогу паломникам, які вирушать до Зарваниці пішою ходою?
Голова ОДА дав додаткові доручення щодо підготовки до прощі у Зарваниці

Довідково: Леонардо Сандрі народився 18 листопада 1943 р. у аргентинській столиці. Вивчав теологію та філософію і 2 грудня 1967 р. отримав пресвітерську ординацію. Поступивши на дипломатичну роботу при Святому Престолі був направлений до апостольської нунціатури у Мадагаскарі у 1974 р. У 1977—1989 рр. працював при Державному секретаріаті. Отримавши 15 червня 1989 р. звання прелата Його Святості був направлений до апостольської нунціатури у США де перебував до 1991 р. 22 серпня 1991 р. був призначений папою Іваном Павлом II регентом Префектури Папського дому, а 2 квітня 1992 р. асесором (асистеном заступника державного секретаря) Державного секретаріату у загальних справах. 22 липня 1997 р. Леонардо Сандрі був призначений титулярним архієпископом Емонським та апостольським нунцієм до Венесуели, рукоположений у єпископи 11 жовтня того ж року у Базиліці св. Петра державним секретарем кардиналом Анджело Содано у співслужінні з кардиналом Хуаном Карлосом Арамбуру, колишнім архієпископом Буенос-Айресу та Джованні Баттиста Ре, тодішнім заступником державного секретаря у загальних справах. У березні 2000 р. був переведений до Мексики, але вже 16 вересня того ж року був призначений на посаду заступника державного секретаря Святого Престолу у загальних справах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: