Скільки разів на місяць чоловікам потрібно займатися сексом задля профілактики раку?

Опубліковано:
10 Липня, 2017

Дослідники з Гарвардського університету з’ясували, що чоловіки можуть захистити себе від розвитку раку простати. Для цього потрібно регулярно займатися сексом, передає ТСН.

Такий висновок було зроблено після обстеження 32 тисяч чоловіків в США.

З’ясувалося, що ті, хто частіше еякулює, на 33% рідше стикаються з раком простати, порівняно з менш сексуально активними учасниками дослідження.

Читайте також

Оприлюднено відео про тернополянку, яка мала стати повією в Польщі (Відео)
95% українців страждають на дефіцит вітаміну D. Які хвороби це може викликати

Наразі невідомо, чому так відбувається. Одним із припущень є те, що сім’явиверження дозволяють організму позбавитися від токсинів.

“Це велике за обсягом дослідження дає переконливий доказ доброчинної ролі сім’явиверження в запобіганні раку простати. Ми вважаємо, що 21 або більше сім’явиверження на місяць, може захистити чоловіків від раку простати”, – заявили автори дослідження.

Окрім того, дослідники визначили позитивну роль дієти в профілактиці онкологічних захворювань простати.

“Якщо чоловік хоче уникнути раку простати і операцій, він повинен зробити все, щоб знизити вміст жирів у їжі, уникнути токсинів, які сприяють проблемам простати і почати серйозну дієту, яка об’єднує основні добавки, які впливають на передміхурову залозу”, – підкреслив один з авторів дослідження, доктор Джеймс Балч.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: