На Тернопіллі просять владу встановити «лежачих поліцейських», бо зробили гарну дорогу (Фото, Відео)

Опубліковано:
10 Липня, 2017

Нове дорожне покриття вулиць Лесі Українки та Енернетичної у Шумську, що на Тернопільщині, користується особливою популярність не тільки у водіїв, які полюбляють швидкісну їзду, а й у підлітків — тут дітлахи влаштовують тренування на роликових ковзанах і скейт-бордах.

Мешканці Шумська дорогами задоволені, бо такими доброякісними вони не були ніколи. Однак батьки звернулися до міської ради з проханням обмежити швидкість руху на шляхах і встановити «лежачих поліцейських», аби уникнути надзвичайних випадків.

Як повідомив журналісту ІА «7Днів-Україна» міських голова Шумська Володимир Плетюк, дороги по вулицях Лесі Українки та Енернетичної зроблені дуже доброякісно. Окрім дорожнього покриття, підрядники з власної ініціативи встановили освітлення, тому ввечері вулиці перетворюються на спортивний майданчик, де діти вправляються у скейт-бордингу.

null

Фото автора.

 

null

Фото автора.

— Ми проводимо роз’яснювальну роботу серед батьків, дітей та водіїв, аби ті дотримувалися правил дорожнього руху на проїжджій частині, а також працюємо над тим, аби встановити знаки, які б обмежували швидкість руху автотранспорту, — каже Володимир Плетюк.

Голова Шумської об’єднаної територіальної громади поділився планами, які ще шляхи будуть капітально відремонтовані за бюджетні кошти в цьому році. Це вулиця Богдана Хмельницького та дорога, яка веде до парку відпочинку «Соснина».

Віктор Кузяк, начальник управління капітального будівництва  Тернопільської ОДА теж поділився думками, щодо шумських доріг. «Я особисто багато разів був у Шумську та контролював хід ремонту доріг. Те, що мешканці задоволені зробленим, це найвища оцінка якості нашої роботи», — каже чиновник.

Журналіст ІА «7 Днів-Україна» відзняв на відео, як підліток на роликових ковзанах майстерно вправляється на новій дорозі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: