Як рибалки на «Кубку мера» накривали щедрий стіл, місце трапези – веслувальний канал

Опубліковано:
8 Липня, 2017

Вже традиційно влітку у с. Біла на веслувальному каналі проходять незвичайні змагання “Кубок мера з ловлі риби фідером”. 

Цього року подію запланували на 1-2 червня. Перед змаганнями команда “Тернополяни” та представники громадської організації “Скеля” завжди виходять на місце проведення майбутньої риболовлі щоб прибрати берег. Минуло річний досвід такої толоки – багато мішків зі сміттям, цього червня ситуація змінилась на краще – берег річки Серет практично був чистим. Чи допомогли таблиці з пропозиціями прибирати за собою чи щось в повітрі змінилось, але, за словами рибалок, це була приємна новина. Можливо тому, що наші “Тернополяни” не були виснажені прибиранням, то і змагання відбулись на користь Тернополя – омріяний кубок вибороли саме вони. Під час змагань рибалки завжди накривають щедрий стіл для… риби! Фідер – це ціла система риболовлі, яка передбачає попереднє годування риби різними смаколиками, а вже потім починається саме риболовля. Рибу вудять від шостої ранку до другої дня. Потім ретельно зважують та… відпускають назад у водойму. Змагання на “Кубок голови” тривали два дні. Тернопільська команда зловила найбільше кілограмів срібних підводних мешканців. Привітав, вручив кубки та медалі переможцям та учасникам голова міста Тернополя Сергій Надал. 

Як проходили змагання коментує очільник громадської організації “Скеля” Андрій Об’єщик: “Змагання 2017 року на Тернопільському ставі зібрали вісім команд Західної України зі Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Тернопільської області. В першому турі риболовів зустрів сильний вітер та зливний дощ, але попри всі негоди жага до перемоги стала ключовим фактором даних змагань.Боротьба була запекла, в фідерній ловлі, як і в шахах, потрібно обрати тактику, зробити ставку на більшу рибу, але ловити в повільному темпі, чи повірити в дрібнішу та ловити її швидше. “Тернополяни” обрали другий варіант. В результаті наша команда з вагою спійманої риби 11 кілограм 590 грам отримала перемогу та виборола перше місце в командному заліку. Також наші друге та третє місце в особистому заліку. Команда “Тернополяни” дякує за підтримку в розвитку фідерного спорту в місті – меру Тернополя Надалу Сергію Віталієвичу, генеральному спонсору “Магазин все для рибалки”, всім командам за цікаву та чесну боротьбу, суддям – Грицині Руслану, Рюміну Віталію, нашим вболівальникам, Палюху Андрію, Генсеруку Віктору , Лисаку Ігорю, Марійці та багато іншим (не ображайтесь, кого не згадав). Далі плануємо проведення змагань “Кубок мера. Діти.” Долучайтесь!”

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: