Мати, сина якої підозрюють у жорсткому вбивстві, привезла на Тернопільщину екстрасенсів (Відео)

Опубліковано:
8 Липня, 2017

Про вбивство 17-річної Ірини Мукоїди з села Вишнівець, Збаразького району, на Тернопільщині, говорять чи не усі. Історія трагедії обростає чутками, домислами та плітками.

Читайте також

Поліція оприлюднила телефонні розмови батьків підлітка про вбивство тернопільської випускниці
Остaнній день життя Іринки бaтьки пaм’ятaють дo хвилини
Вбивцю знайдено, та люди у Вишнівці досі не можуть заспокоїтися

Мати підозрюваного у вбивстві 16-річного Василя, звернулася до популярного телешоу «Битва екстрасенсів». За допомогою учасників з надприродними здібностями вона хоче виправдати свою дитину. Днями вони побували у селі. Це наробило чимало галасу серед місцевих мешканців.

Відео зі сторінки Андрія Рудана. 

Нагадаємо, 17-річну Ірину Мукоїду знайшли мертвою близько шостої години ранку 26 червня на сільській дорозі. Місцеві мешканці переконані, що це справа рук місцевих «мажорів». Натомість у поліції кажуть, що це все вигадки. За версією правоохоронців, злочин вчинив 16-річний підліток із сусіднього села. Хлопця затримали і за рішенням суду посадили в СІЗО на два місяці без права на внесення застави. Однак ні місцеві мешканці, ні родичі, ні викладачі ліцею, де навчається хлопець, не вірять у його винуватість. А доводи правоохоронців називають «підтасованими». Селяни вже навіть двічі перекривали у Вишнівці дорогу, вимагаючи об’єктивного розслідування. Тому мати підлітка, окрім адвоката, вирішила звернутися за допомогою до екстрасенсів у надії на те, що хоч вони проллють світло на цю темну історію… Якщо цього не може зробити поліція. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: