У патрульній поліції Тернополя розповіли, коли не можна гучно співати, вмикати музику та проводити ремонти

Опубліковано:
6 Липня, 2017

До уваги містян та гостей міста! Патрульна поліція Тернополя нагадує!

Як повідомляє За Збручем, на територіях житлових будинків, прибудинкових територіях, а також у парках, скверах, зонах відпочинку, розташованих на території мікрорайонів та груп жилих будинків забороняється:

– гучний спів, викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою та будь-яке створювання шуму з 22:00 години до 08:00 години;

– проводити ремонтні та будівельні роботи з 21:00 години до 09:00 години у будні дні, а у святкові та неробочі дні – впродовж доби;

– встановлювати на відкритих балконах, лоджіях, вікнах та сходах будинків, будівель і споруд та інших місцях радіоапаратуру й включати її.

Згідно чинного законодавства, порушення вимог нормативно-правових актів щодо додержання тиші в населених пунктах та громадських місцях тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 85 до 510 гривень.

Будьте уважні та обережні! – наголошують у патрульній поліції Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: