Кубок України з картингу вдруге провели в Тернополі

Опубліковано:
4 Липня, 2017

12 команд з Ужгорода, Рівного, Черкас, Одеси, Львова, Хмельницького, Чернівців, Луцька та Тернополя приїхали у місто на Кубок України з картингу. Подібний захід у місті відбувається вдруге.

Очільник Тернополя Сергій Надал зазначив, що відновлення картингової траси у Тернополі – це успішний інвестиційний проект, який вдалося реалізувати завдяки співпраці влади та соціально-відповідального бізнесу.

Читайте також

Вперше в Тернополі провели турнір «Футбольні вихідні» (Фото)
26-27 серпня у Тернополі пройде Чемпіонат світу з водно-моторного спорту

«Картингова траса у Тернополя – третя по величині в Україні та найбільша у Західній Україні і з кожним роком все більше тернополян висловлюють бажання займатися картингом. Добре, що у місті проводяться змагання різного рівня, адже це популяризація міста та спорту, – каже міський голова. – Зазначу, що є ідея незабаром провести у Тернополі вперше в Україні змагання з електрокартингу».

Нагадаємо, картингова траса була реконструйована у 2015 році без витрачання бюджетних коштів, а її протяжність становить майже 800 метрів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: