На Тернопільщині торгували наркотиками через мережу «Telegram»

Опубліковано:
29 Червня, 2017

Прокуратурою Тернопільської області повідомлено про підозру чотирьом учасникам  організованої групи  за ч. 3 ст.307 КК України ( зберігання з метою збуту, а також незаконний  збут психотропних речовин, вчинений повторно, організованою групою в особливо великих розмірах).

Читайте також

В Бережанах затримали чоловіка з наркотиками
Патрульні зупинили водія під «кайфом»

Розслідуванням встановлено, що четверо жителів Тернопільщини з метою власного збагачення здійснювали збут наркотичних засобів та психотропних речовин  особам, схильним до їх вживання,  в особливо великих розмірах  через мережу « Telegram»,  рекламуючи недозволені препарати під назвою «Вкусные сладости».  Товар наркоторговці продавали дистанційно. Покупець заходив на сайт, замовляв продукт, оплачував вартість і отримував інформацію про те, де забрати сировину. У такий спосіб  збували  «амфетамін», «екстазі» та інші, заборонені до продажу препарати.

У лютому  2017 року зловмисники були затримані правоохоронцями.  Усі вони  перебувають під вартою. Всього, за час своєї протиправної діяльності з червня 2016 по лютий 2017 р. зловмисники  здійснили збут наркотичних засобів та психотропних речовин у м. Тернополі на суму більше 1 млн грн. Розслідування злочину – на стадії завершення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: