Тернопільським абітурієнтам відмінили прохідний поріг для вступу на медичні спеціальності

29.06.2017 12:43   Джерело: Тернополяни
Опубліковано : Новини Тернопілля
Відтепер тернопільські абітурієнти-медики отримали більше шансів стати медиками. Міністерство освіти та науки України скасувало наказ про введення мінімального прохідного бар’єру для абітурієнтів медичних спеціальностей, - пишуть Тернополяни.
 
Про це на сторінці у Facebook повідомляє голова Комітету Верховної Ради з охорони здоров’я Ольга Богомолець.

«Випускники, які набрали менше ніж 150 балів з кожного сертифікату ЗНО отримають шанс на вступ до медичних вузів і демонстрацію своїх здібностей в навчанні, щоб стати гарними лікарями!»,— йдеться у повідомленні.

Також вона подякувала Прем’єр-міністру Володимиру Гройсману, міністру освіти и науки України Лілії Гриневич та усім народним депутатам, які підтримали дане рішення. О.Богомолець наголосила на тому, що в той час, коли в Україні йде війна, потрібно не обмежувати права абітурієнтів на вступ до вишів, а просто затвердити стандарти підготовки студентів та посилити контроль за навчанням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернополяни  

Коментарі