У Тернополі проведуть меморіальну гонку присвячену Массімо Россі

Опубліковано:
29 Червня, 2017

Міжнародний союз водно-моторного спорту погодив заявку Національної федерації водо-моторного спорту про проведення у Тернополі:

– етапу чемпіонату світу у класі F-500;

– етапу чемпіонату Європи у класах F-250 і F-125;

Так, вже 26-27 серпня у Тернополі професійні гонщики будуть доводити свою першість. Окрім того, організатори планують здивувати постійних відвідувачів змагань новинкою.

«Буде проведено розіграш кубка Європи у класі S-550. Там братимуть участь багато представників із України і з інших країн. Поки що, за 2 місяці до старту, ми маємо 6 зареєстрованих учасників з Австрії, Польщі, Угорщини, Італії і Білорусі», – розповідає президент національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

Читайте також

26-27 серпня у Тернополі пройде Чемпіонат світу з водно-моторного спорту

Традиційно на змаганнях виступатимуть сильні команди із Литви, Латвії, Естонії і, звісно, Італії і Німеччини. Організатори сподіваються, що цього року до когорти лідерів зможе наблизитись і українська збірна.

«У нас є спортсмени, які виступатимуть у класі F-250. Це представники із Дніпра, Одеси і Києва. Маєм надію, що вони достойно приставлять Україну», – каже Віктор Шемчук.

Окрім того, гонка у класі F-250 матиме назву «Меморіальна гонка Массімо Россі». Нагадаємо, 24-річний чемпіон світу з перегонів на моторних човнах загинув минулого року на змаганнях у Німеччині, на річці Мозель. Массімо Россі у 2016 році став на Тернопільському ставі чемпіоном.

Заначимо, оскільки етап чемпіонату світу з водно-моторних видів спорту проведуть у Тернополі перед Днем міста, вирішили у вихідні, 26 і 27 серпня, поєднати спортивні заходи разом із культурно-розважальними.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: