Затримали нападників на тернопільських валютників

Опубліковано:
28 Червня, 2017

Від жовтня 2016-го до березня 2017-го року невідомі злочинці нападали на людей, що займаються обміном валюти в Тернополі. Станом на сьогодні затримати трьох із бандитської групи, – пише Без Табу.

Попередньо встановили, що троє мешканців Тернопільської області, щоб швидко і легко розбагатіти знайшли однодумців, та почали організовувати напади на “валютчиків”.

За півроку чоловіки зробили три розбої. Їхніми жертвами стали так звані валютники, зокрема, й ті, що “працюють” поблизу автобусної станції. Грабіжники стежили кілька днів за своєю потенційною жертвою, а тоді чекали влучний момент, щоб вирвати сумку з крупною сумою грошей та втекти на автомобілі. Окрім цього, вони наносили удари потерпілим по голові та руках. З п’яти підготовлених ними нападів, злочинці втілили три, за які відібрали загалом понад 300 тисяч гривень. Про це інформує прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Після чергової крадіжки і втечі злочинців  в березні все ж вдалось затримати. Зараз усі знаходяться під вартою, злочин розслідують слідчі Головного управління поліції в області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: