На Тернопільщині для зручності туристів і паломників відремонтували дорогу

Опубліковано:
28 Червня, 2017

Як відомо, 2017 рік в Тернопільській області проголошено Роком Патріарха Йосифа Сліпого на честь 125-ліття його дня народження. З нагоди вшанування славетної постаті в області проводять різноманітні тематичні заходи. Зокрема, для ознайомлення із постаттю Патріарха можна завітати до його родинної садиби — музейного комплексу Йосифа Сліпого, що розташовується в його рідному селі Заздрість у у Теребовлянському районі, – пише Голос України.

У тому ж районі, у селі Зарваниця, розміщується місце паломництва численних вірян — Марійський духовний центр. У зв’язку з цим керівництво області та району прийняло рішення відремонтувати за короткий термін дорогу, що веде до музею-садиби Йосифа Сліпого у Заздрості.

Відремонтована дорога також забезпечить якісне транспортне сполучення Заздрості із дорогою державного значення Тернопіль–Івано-Франківськ.

На Тернопільщині, яка позиціонує себе як туристичний регіон, вже переконалися, що для напливу туристів потрібні хороші дороги.  

Михайло ЛИСЕВИЧ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: