Очільник Тернополя взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Конституції

Опубліковано:
28 Червня, 2017

На Театральному майдані Тернополя відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції. Участь у події взяли тернополяни, громадські активісти та очільник Тернополя Сергій Надал. 

Звертаючись до присутніх міський голова зазначив, що 28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. А обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову, українську державу.

Читайте також

На Театральному Майдані уже почали святкувати День Конституції (Фото)

«Це свято кожного з нас, незважаючи на стать, вік, професію, соціальний стан чи мову. Адже Основний Закон нашої країни гарантує та забезпечує права і обов’язки громадян. Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою цінністю у державі, – зазначив Сергій Надал. – Ми маємо пам’ятати, що нас святий обов’язок реалізувати на практиці основні принципи Конституції України. З часів Пилипа Орлика змінилося небагато. Сильна громада та максимальна самоврядність — це головні передумови, котрі змусять усіх цінувати і поважати Основний закон. Тож нехай День Конституції додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та громади Тернополя»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: