Екокатастрафа на Кременеччині: «Цієї води навіть корова пити не хоче. вона понімає….» (Відео)

27.06.2017 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Про забруднення річки Ікви мешканці Кременеччини вже розказують чи не усім від місцевих до народних депутатів. Однак поки екологічну проблему вирішувати не береться ніхто… 

«Вийшли на нас кременецькі актвісти, які попросили допомоги. Ми відмовити не могли.Такої важкої неділі ще не було. Здавалось знімаєш камерою все підряд та і все….але коли усі люди виливають тобі всю ту біль, яка зібралась за останні кілька років- це важко. Знаєте, викопати яму, навіть 3 на 3 метри набагато легше. По перше ти працюєш фізично. По друге ти знаєш, який об єм треба зробити. По третє ти розумієш, що якщо тобі дійсно це треба, то буде результат. Ну і саме головне - ти розумієш для чого ти це все робиш. А тут ходиш, знімаєш, акумулюєш ту всю біль, жахіття і розумієш що чиновникі так кладуть на екологію, що по приїзду ти ще чуєш цей сморід. І люди по різному нас сприймають. Бо вже кілька років поспіль приїжджають чиновнкикі, журналісті і тд. І що? Та нічого. Гавно як пливло – так і пливе далі. Немає бажання і сил сьогодні щось монтувати. Треба все «переварити». Просто зробив маленький анонс. Просто на душі ЖУРБА…… - написав у facebook   Сергій Раковский.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі