Фахівці Держпродспоживслужби перевірили, чи якісно харчують дітей в таборі «Лісова пісня»

27.06.2017 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Фахівці головного управління Держпродспоживслужби Тернопільської області перевірили, чи якісно харчують дітей в оздоровчому таборі «Лісова пісня». Про це на своїй сторінці написав керівник управління Василь Хомінець

«Побував в оздоровчому таборі «Лісова пісня», що в Борщеві, де ознайомився з умовами перебування дітей та дотриманням санітарно-гігієнічного стану, дотриманням технології приготування страв, різноманітністю меню.Зараз там знаходиться близько 200 дітей, які харчуються 5 разів в день. Я побачив усі акти обстежень, перевірок, які проводили фахівці управління Держпродспоживслужби в Борщівському районі перед заїздом першої зміни дітей. Всі відповідні санітарні вимоги, які ставить перед керівництвом закладу наше законодавство дотримані, що підтверджують наші спеціалісти», - зазначає Василь Хомінець.

Фахівці управління Держпродспоживслужби Тернопільської області  стверджують, що якості продуктів харчування в літніх оздоровчих таборах приділятимуть особливу увагу, адже не рідко трапляються випадки отруєння саме у таких закладах, а здоров’я дітей – перш за все. Тому, треба якнайкраще подбати про умови перебування хлопчиків і дівчаток в оздоровчих таборах та про їхню безпеку. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі