За нищення газонів у парках Тернопільщини підприємці відповідатимуть перед законом

Опубліковано:
27 Червня, 2017

Порушення вимог природоохоронного законодавства при розміщенні малих архітектурних форм, або МАФів, виявили у Тернополі. Підприємці поставили споруди прямо на газоні, що призвело до знищення трав’яного покриву і зашкодило довкіллю. Це виявили працівники Державної екологічної інспекції у Тернопільській області під час планової перевірки Об’єднання парків культури і відпочинку обласного центру.

Читайте також

У Тернополі 6 підприємців злякалися перевірок і призупинили свою діяльність
У Тернополі поліцейські перевіряють МАФи
В тернопільському парку на газонах ростуть… МАФи

За результатами перевірки до адміністративної відповідальності вже притягнули 2-х підприємців, які із порушеннями облаштували кілька торгових точок. Цим вони нанесли  шкоди довкіллю на 1 600 гривень. Розгляд справ ще 2-х порушників – триває.

До слова, скоєне тягне за собою штраф від десяти до тридцяти (170-510 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо правопорушення вчинили посадова особа або фізична особа-підприємець – штраф від тридцяти до п’ятдесяти (510-850 грн) неоподатковуваних мінімумів.

За матеріалом Державної екологічної інспекції у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: