Вода у тернопільському ставі почала цвісти. Щороку зелений  покрив на плесі відлякує тернополян та гостей міста від водойми через нестерпний, жахливий запах. Люди неодноразово скаржилися на сморід і просили місцеву владу очистити став та вирішити проблему неприємного запаху.

Читайте також

Тернополяни просять спустити і очистити міський став
П’яний батько втопився «на очах» власних дітей

“Очевидно, цього року знову буде те ж саме. Гуляючи на набережній тернопільського ставу, треба буде знову закривати носа, або просто не підходити до водойми, бо страшенний сморід відбиває будь-яке бажання прогулюватися в улюбленій місцині жителів нашого файного міста. Ми з донечкою щороку тут провидимо час, але в період цвітіння води – до ставу хоч не підходи”, – зауважує тернополянка Олена Підгірна.

Тернополяни сподіваються, що місцева влада прийме до уваги їхні скарги та вживатиме відповідних заходів, аби очистити водойму.

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Фото: Катерина Богуславська

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: