Того фатального недільного дня, 11 червня, 19-річна тернополянка Настя Шамбаль відпочивала з друзями за містом, а дорогою додому їхнє авто врізалося в дерево. Через два дні дівчина померла у лікарні.

Аварія сталася близько 21.30 неподалік тернопільського аеропорту. За кермом автомобіля Renault перебував 18-річний хлопець, у салоні — троє 19-річних подруг, серед яких і Настя, та ще один 18-річний хлопець. Усі вони отримали травми, та основний удар під час ДТП взяла на себе саме Настя. Лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, перелом ноги, численні забої. Інша пасажирка була доправлена до обласної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломами кінцівки, забоями грудної клітки. У третьої із подруг поламані ребра. Водій обійшовся незначними травмами, його також госпіталізували. У 18-річного пасажира пошкоджена нога. Життю водія та трьох пасажирів, за словами лікарів, ніщо не загрожує.

Читайте також

Стали відомі деталі жахливої аварії в Тернополі, внаслідок якої загинула 3-річна дитина (Фото)
В Тернополі авто на пішоходному переході збило 3-річну дитину. Хлопчик помер дорогою в лікарню
Нардепу Барні зробили операцію після аварії з трамваєм

Як повідомив старший слідчий Тернопільського районного відділення поліції Максим Богуцький, за попередніми даними, водій іномарки був тверезим, для подальшої експертизи у нього відібрали аналіз крові. Щоб встановити причину аварії, нині проводять ряд спеціальних експертиз.

Розповідають, що, почувши сильний удар, на допомогу потерпілим прибігли відвідувачі бару «SV», що поблизу місця пригоди. Вони витягували підлітків із зім’ятої легківки. На місці пригоди потерпілі розповідали, що їхнє авто різко підрізав КАмаЗ, тому Renault занесло на узбіччя. Наразі слідчі з’ясовують, чи справді до аварії причетна вантажівка і шукають свідків аварії.

16 червня Настю поховали… В останню путь дівчину провели рідні, друзі та знайомі. Як розповідають її подруги, Настя закінчила Тернопільську ЗОШ №3, навчалася у Львівському національному університеті ім. І. Франка. На ті фатальні вихідні приїхала додому і подалася з друзями відпочити на природу. Компанія зупинилася у мальовничому куточку неподалік села Смиківці — радісно спілкувалися, фотографувалися, ніщо не віщувало біди, та дорогою додому сталося страшне… Кажуть, що водій іномарки — хлопець Насті, він досі не може прийти до себе після того, що сталося…

Джерело: НОВА Тернопільська газета

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: