Через півроку після страшної ДТП очільника Кременецької райдержадміністрації звільнили

26.06.2017 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Звільнити Сімчука Сергія Ростиславовича з посади голови Кременецької районної державної адміністрації Тернопільської області згідно з поданою ним заявою", - зазначено в розпорядженні Президента Петра Порошенка. Очолив цю посаду Сергій Сімчук  28 квітня 2015 року.

Нагадаємо, торік, 12 листопада пан Сергій потрапив у страшну аварію і кілька місяців провів у комі. У той день  почалася снігова стихія на Тернопільщині. Саме в той час, близько 20-ої години, із Тернополя поверталися голова Кременецької РДА  Сергій Сімчук, його заступник В’ячеслав Онишкевич, начальник відділу охорони здоров’я РДА Ярослав Ковальчук та депутат міської ради Руслан Іванюшко. На крутому повороті поблизу села Великий Кунинець Збаразького району автомобіль  «OPEL Vivaro», яким вони їхали, несподівано знесло у кювет і він перекинувся. Усі четверо отримали травми різного ступеня важкості, а найбільше постраждав 40-річний голова РДА Сергій Сімчук. Потерпілих швидкою відразу ж доправили до Кременецької районної лікарні.

Наразі здоров’ю пана Сергія нічого не загрожує.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі