Зберегти пам’ять – у видавництві «Підручники і посібники» бронзова пам’ятна дошка Ярославу Гап’юку (Фото)

Опубліковано:
25 Червня, 2017

Бронзова пам’ятна дошка з барельєфом Ярослава Гап’юка біля головного входу у видавництво “Підручники і посібники” увічнила легку та ясну посмішку цього чоловіка. Так друзі, рідні та колектив вирішили зберегти пам’ять про цюнезвичайну людину. Рік без Ярослава Федоровича відчула не тількі найближча родина, а і усі співробітники видавництва. У день відкриття дошки звучали слова вдячності, суму, спогади про нього, як про люблячого чоловіка, турботливого батька, неперевершеного дідуся, педагога, патріота, людини з чудовим почуттям гумору, спортсмена, активного суспільного діяча, автора та редактора підручників та посібників з математики, співзасновника  видавництва “Підручники і посібники”.

Ярослав Федорович у складні для України економічні часи відважився  разом з другом та колегою Ярославом Тадейовичем Гринчишиним   на  створення власного бізнесу, пов’язаного з забезпеченням методичними матеріалами,спеціальними зошитами, підручниками педагогів та учнів. 25 років їх спільна книговидавнича діяльність була продуктивною. Досягти успіху видавцям вдалося завдяки кропіткий та багатогодинній праці, недоспаним ночам, чесності у стосунках з торгівельними партнерами та клієнтами, справедливості у ставленні до співробітників. 

Автор пам’ятної дошки талановитий тернопільський  скульптор Дмитро Пилип’як.

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: