Муки тернопільських випускників закінчилися

Опубліковано:
25 Червня, 2017

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання завершилося 23 червня. Загалом, було проведено тестування з 12 навчальних предметів. Усі результати тестування розміщені на інформаційних сторінках учасників.

Школи вже отримали відомості державної підсумкової атестації та можуть видавати своїм випускникам атестати про здобуття загальної середньої освіти, – повідомляє http://osvita.ua.

Читайте також

Цьогоріч у святковій колоні йтиме 1173 випускники
Лідер популярного українського гурту виступить перед тернопільськими випускниками

Ті учасники, які з об’єктивних причин не мали можливості взяти участь у основній сесії ЗНО, зможуть пройти тестування в ході додаткової сесії, яка відбудеться з 3 до 12 липня. Реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження додатків до документів про повну загальну середню освіту розпочнеться 29 червня.

До слова, вступна кампанія розпочнеться 12 липня. Із цього дня вищі навчальні заклади розпочнуть прийом від абітурієнтів документів для вступу в електронній та паперовій формі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: