У Кременеці скоро запрацює нова лабораторія, де перевірятимуть якість продуктів з місцевих ринків

Опубліковано:
24 Червня, 2017

У Кременеці скоро запрацює лабораторія, в якій перевірятимуть якість продуктів з місцевих ринків. Наразі її добудовують. З ходом робіт ознайомилися керівники Держпродспоживслужби Тернопільської області, працівники якої незабаром у цій лабораторії здійснюватимуть пре віру товарів. Про це на своїй сторінці у Facebook написав начальник  головного управління Держпродспоживслужби в області Василь Хомінець:

«В рамках робочого візиту побував в Кременці на міських ринках. 
«Новий ринок» уже на завершальній стадії будівництва. Уже незабаром тут працюватимуть наші спеціалісти, які контролюватимуть якість і безпечність м`ясної та молочної продукції, овочів, фруктів, ягід. Приємно те, що даний ринок слугуватиме взірцем для інших районних центрів, адже тут створені усі умови для санкціонованої торгівлі.
Ознайомилися з роботою лабораторії на ринку в центрі Кременця, який був реконструйований 4 роки тому. Велику роль тут приділяють не лише проведенню досліджень, а й просвітницькій роботі, зокрема, всі підприємці попереджені про випадки захворювання на ботулізм, заборону торгівлі рибними та м`ясними консервами домашнього приготування», – пише Василь Хомінець.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: