Народні депутати від партії Об’єднання Самопоміч Олег Березюк та Тарас Пастух повідомили сьогодні, 24 червня, журналістам під час брифінгу під АП, що припиняють голодування.

“Протягом шести днів тут я почувався значно кориснішим, ніж 2,5 роки у парламенті. Але мені дуже жаль, що ці шість днів я тут пробув, бо мені хочеться жити і працювати у державі, яка цінує людину, мені хочеться жити у державі, яка має інституції… Тому ми з Тарасом подумали, порадились з друзями… Тут, за великим рахунком, нема до кого говорити. Дякуємо вам, ми вирішили, що сьогодні з Тарасом закінчуємо цей непростий шлях і починаємо шлях до своїх домівок”, – сказав Березюк.

Читайте також

Про політичних мисливців за сміттям
Тернопільські міські депутати провідали голодуючого народного депутата на сходах Адміністрації Президента (Фото)
Тернопільський нардеп оголосив голодування через львівське сміття

“Ми будемо більше потрібні Львову, який завтра збирається на віче. Бо Львів сьогодні має сказати своє слово. Тут, по великому рахунку, нема до кого говорити”, – додав він. За словами голови партії Андрія Садового, віче розпочнеться о 14:00 в неділю на Площі Ринок.

Садовий також подякував Березюку, Пастуху і Сироїд за їх “мужній вчинок”.

“Владі не вдалося нас нагнути, ми вистояли”, – заявив Садовий.

 

 

Нагадаємо, 19 червня народний депутат Олег Березюк оголосив голодування на знак підтримки жителів Львова під час кризи з вивезенням сміття з міста.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: