На Тернопільщині затримали серійного злодія, який обкрадав дачі

Опубліковано:
24 Червня, 2017

26-річному крадію із села Росохач Чортківського району ще перед великоднем суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Чоловіка затримали на гарячому під час крадіжки з дачного будинку. Та через декілька днів підозрюваний зник. Навіть будучи втікачем, крадій встиг заявити про себе і в сусідніх областях. 

Лише в Чортківському районі раніше судимого злодія підозрюють у понад 15-ти крадіжках, зокрема з дачних будинків, новобудов, церков та сільських рад. Аналогічні злочини він вчинив у Гусятинському районі, а також Львівщині та Івано-Франківщині. Він вийшов на волю в лютому цього року після восьми років ув’язнення. За гратами встиг налагодити особисте життя. Покинувши стіни колонії,  перевіз зі Стрийського району Львівщини до Росохача жінку з двома дітьми. Забезпечувати нове сімейство за чужий рахунок – почав обкрадати сільські дачі в тому ж селі, де проживав.

Затримати зловмисника вдалося на території Івано-Франківської області. У нього вилучили цілий злодійський арсенал – фомки, відмички та інші  інструменти. Нині злодій перебуває в слідчому ізоляторі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: