На «Веселі години англійської» щонеділі чекають тернопільських діток

Опубліковано:
24 Червня, 2017

Канікули – не привід зупиняти навчання. В цьому переконані сім’я ресторанів «Файного міста» спільно з «Профі-центром». Під час канікул вони продовжують проект безкоштовних уроків англійської мови для юних тернополян.

Заняття стартували в травні цього року і спершу були орієнтовані на малечу із соціально-незахищених сімей. Проте зараз долучитися до уроків запрошують усіх бажаючих дітей віком від 7 до 11 років.

«Веселу годину англійської» проводять за методом Каллана, де діти швидше засвоюють матеріал завдяки ігровій формі викладу, картинкам, мультикам, загадкам.

Ідея такого проекту в сім’ї ресторанів «Файного міста» виникла, тому що ця мова зараз найбільш поширена закордоном. А після введення безвізу з Європою, знати англійську стало ще більше необхідно тим, хто планує побувати в європейських країнах.

На «веселі години англійської» запрошують маленьких тернополян щонеділі, об 11 год, на літню терасу «Файного міста», що на бульв. Шевченка, 23.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: