Пішохідний міст через залізничну колію у Тернополі відкрили

Опубліковано:
23 Червня, 2017

Пішохідний рух мостом від привокзальної площі до вулиці Вояків дивізії «Галичина» у Тернополі – відкрили. Щоправда, лише частково – на ділянці, яка вже відремонтована. Опору моста у напрямку до «Старого парку» ще ремонтують, адже виникла необхідність заміни конструкції через корозію елементів арматури. Роботи триватимуть там ще близько двох тижнів.

Сходовий марш з боку вулиці Вояків дивізії «Галичина» також матиме накриття. Це дозволить захистити основні елементи конструкції сходових маршів від опадів, особливо взимку.

Читайте також

Міст біля залізничного вокзалу в Тернополі змінили до непізнаваності
Сходи до мосту на тернопільському залізничному вокзалі пофарбують на червоно, щоб пішоходи були уважнішими
Пішохідний міст біля вокзалу матиме прозоре накриття

У міському управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології зазначили: накриття переходу зроблять із антивандального пластику. Він досить міцний щоб захистити від граду і витримати перепади температур. Міст зроблять у сіро-червоних кольорах, сходи покриють червоною бітумною фарбую. Вона не лише допоможе людям під час пересування сходами бути більш зібраними та уважними, але й дасть хороше зчеплення, за рахунок якого сходи не будуть слизькими. Також бітумне покриття захищатиме від руйнування бетон, з якого виготовили сходи.

За матеріалом Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: