В мережі виклали відео, як святкували день народження глянцю «CITY LIFE»

Опубліковано:
23 Червня, 2017

18 травня перший глянцевий журнал Тернопільщини CITY LIFE святкував ювілей – 3 роки. У цей день також презентували свіжий випуск глянцю. Обкладинка 18 номеру приємно вразила гостей – її окрасою стали Анастасія та Сергій Придруги («Стоматологія сім’ї Придруги»). Святкування відбулося у залі PODOLYANY HALL. На презентацію прийшло понад 400 гостей: партнери, читачі, клієнти, рекламодавці та друзі редакції. Подія вразила різноманіттям шоу-програми. Було представлено понад десять музичних гуртів, танцювальні колективи, фешн-покази, а родзинкою вечора стала зірка зі столиці AngelA.

Обличчям з обкладинки ювілейного номеру стали представникики «Стоматології сім’ї Придруг» – Сергій та Анастасія Придруги. Саме у їхній стоматології – інноваційний підхід до вирішення зубних проблем.

Ведучих цього вечора було не двоє, а четверо. Провести свято випала честь Юрію Мікофу, Сергію Фалендишу, Андрію Махно та Ірині Новомлинській.

Офіційно презентацію відкрили Маріанна Балабан (співвласник і головний редактор журналу CITY LIFE та координатор модельної школи CITY LIFE MODELS) і Тетяна Шершун (співвласник та фінансовий директор журналу CITY LIFE). У вітальному слові дівчата розповіли про успіх, якого досяг журнал та нелегкий шлях, який було пройдено.

null

Свято було поділене на дві частини, перша з яких – це CITY LIFE FASHION. Модними показами глядачів вражали моделі Katrin Models Management. Тернополяни побачили колекцію стильних аксесуарів та шкірянок від магазину шкіри та хутра Ferrizo. Бутик модного одягуPalomaпредставив комфортні та стильні речі, в яких ви себе почуватимете неперевершеною. Paloma – твій одяг, твоя пристрасть! Вишиванки неймовірної краси для діток показав бренд «Від щирого серця». Вишиванка – це стильна деталь вашого гардеробу разом. Нову колекцію для впевнених в собі жінок та стильних леді представив бутик дизайнерсього одягу a.TaN by ANDRE TAN. Авторське ательє виробів з хутра та шкіри – IVANISHCEV atelier показало загалу шуби та шкірянки ексклюзивного дизайну.  Для любителів якісного та трендового одягу був підготований показ від it. coutureCукні, через які ви можете показати свій характер та стиль представила дизайнерка Lissa Kvin. Одяг для сильних та вольових духом дівчат.

Читайте також

В Тернополі відбувся бізнес-сніданок (Фото)
Картини художника з Бережан Олега Шупляка – на обкладинках американського журналу “Network”
Журнал CITY LIFE відкрив запис на оригінальні фотосесії

У першій частині вечора отримали дипломи випускниці модельної школи CITY LIFE MODELS: Анастасія Крицька, Ізабела Прудивус, Катерина Передєрін та Лілія Рогатинська. Крім того, колектив глянцю представив нові групи CITY LIFE MODELS та CITY LIFE MODELS kids. Діти мали змогу вперше представити себе широкій публіці.

До слова запросили і колектив глянцю: керівника рекламного відділу Юлію Лебедь, журналіста та літературного редактора Юлію Хім’як, менеджера, журналіста та адміністратора модельної школи CITY LIFE MODELS Тетяну Шило.

Протягом вечора тернополян розважали кращі гурти Тернополя та Західної України: Vivo Music, Gunz Live Band, Heaven, Wincent, Bugs Bunny, «100 хвилин», «Акорд», Надія Гураль, «Нічлава», Андрій Підлужний, Іван Цибульський, а також світлове шоу Metanoia, «Монро-шоу», Ната Тамані та клуб спортивного танцю Vivat.

На заході лунали численні вітання від друзів та клієнтів журналу.

Були й ті, хто не зміг особисто приїхати, щоб привітати CITY LIFE з днем народження, тому вони записали відео-звернення. Привітали нас ведучий програми «Світ навиворіт»  Дмитро Комаров та співучий хірург Олександр Ломія.

Сергій Придруга у своєму вітальному слові побажав колективу глянцю ще більше перемог, успіху та творчої наснаги. Подякував за співпрацю такими словами:

Мені дуже приємно бути на обкладинці журналу разом зі своєю дружиною. Дякуємо журналу CITY LIFE за цю можливість. Завдяки вам усі дізнаються про наш сімейний бізнес, улюблену справу – «Стоматологію сім’ї Придруги»!

На презентаціїї журналу вручили подяки тим людям, які були обличчями з обкладинки протягом року: Івану Адамовичу Чайківському («Агропродсерсвіс»), Ердалу Оздеміру (магазин шкіри та хутра Ferrizo), Івану Степановичу та Володимиру Івановичу Гловакам (АО «Гловак і Партнери»), Володимиру Олексюку та Артему Гуменюку (Стоматологія VIAS), Анастасії та Сергію Придругам («Стоматологія сім’ї Придруги»).

Підготувала Тетяна Шило

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: