Освіта Тернопільщини: з ПТУ – одразу в агроколедж

Опубліковано:
22 Червня, 2017

Директор Заліщицького агроколеджу ім. Є. Храпливого Володимир Глова напередодні вступної компанії відкрив деякі її аспекти і новизну. Відомий на Тернопільщині та за її межами навчальний заклад здійснює підготовку спеціалістів економічного, технологічного, технічного та екологічного напрямку.

Цього року, як у попередні агроколедж продовжує набір на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем « молодший спеціаліст». До вузу запрошують випускників шкіл, що здобули базову загальну середню та повну загальну середню освіту. Для поповнення студентів другого і третього курсу запрошують випускників ПТУ, які здобули освітньо- кваліфікаційного рівень «кваліфікований робітник».

Читайте також

Аграрна Тернопільщина: Над Дністром зацвітуть персикові сади

Крім того в Заліщицькому агроколеджі ім. Є. Храпливого юнаки та дівчата можуть набути додаткові робітничі професії: водія, тракториста, поглиблено вивчити іноземну мову. Знаний в області заклад реалізовує ступеневу підготовку спеціалістів зі скороченими термінами навчання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: