Нехай воюють прості смертні, а не VIP-персони міської ради?

Опубліковано:
21 Червня, 2017

В Україні триває військовий призов у Збройні сили України офіцерів запасу, які закінчили військові кафедри вищих навчальних  закладів і досі не проходили військову службу. За словами Міністра оборони України Степана Полторака, така необхідність викликана нестачею офіцерів в армії. Тим не менше не всі мають бажання виконати свій конституційний обов’язок, – пише Часопис.

Серед таких і чиновник Тернопільської міської ради, юрисконсульт відділу земельних ресурсів Назар Станович. Йому, у встановленому законом порядку, вже двічі повідомляли про необхідність прибуття до Тернопільського міського військкомату, проте останній  відкрито це ігнорує, а іноді просто тікає на лікарняний. Не реагує юрист і на вказівки начальника земельного відділу. А що йому Кібляр, коли, як подейкують, «кришує»  Становича один із столичних високопосадовців.

Нагадаємо нашим читачам, що саме цей юрист-земельникстоїть за незаконною скандальною приватизацією об’єкту нерухомості на вулиці 15 квітня та виділення  навколо цього об’єкту земельної ділянки площею 0,11 га ТОВ «Руна-Інкам», фактичним власником якого він є. Без висновків пана Становича в останні роки не обходилась жодна скандальна забудова в Тернополі. Ймовірно, що такі висновки, особливо, коли справа дуже «делікатна і слизька» безкоштовно не надаються. Тому стає зрозуміло, звідки у юриста із зарплатою 1200 гривень у 2015 році з’явився особняк у Кутківцях.

Як розповів нам один із співробітників земельного відділу на правах анонімності, пан Станович неодноразово висловлювався з даного приводу приблизно так: « Нехай лохи йдуть воювати, а я і тут маю повно роботи».  Тобто у його свідомості, усі, хто пішов захищати нашу країну від російської агресії, нікчемні і тупі люди, а не мужні і сильні духом патріоти. (І як тут не згадати працівника міської ради Андрія Питака, який якраз був мобілізований по місцю роботи і героїчно загинув в АТО у березні 2016 року!). А тут тільки просять з’явитися до військкомату для уточнення даних, а юрист зразу в сльози. Відчуваєте різницю?!  Наразі ж по фактах ухилення від військового призову паном Становичем в міській раді проводять службову перевірку. Та , на мій погляд, керівництву міської ради щодо таких «захисників вітчизни» кадрові рішення треба приймати  ще до  отримання висновку перевірки, а правоохоронцям  якісно виконувати свою роботу, які вочевидь не дуже-то хочуть зачіпати чиновника, бо ж земельник і може колись стане в пригоді, а ще у нього впливова «криша». Сергій Сергієнко

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: