Збараж отримує нове «обличчя»

21.06.2017 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Туристична мекка Тернопільщини Збараж оновлюється. Повним ходом тут тривають ремонтні роботи. Зробленим похизувався у фейсбуку мер Збаража Роман Полікровський:

«Друзі! Крок за кроком Збараж змінюється і сьогодні проводились роботи по облагородженню парку Бурляя. На алеї біля пам'ятників чорнобильцям і афганцям встановили сучасні паркові світильники а також попередньо встановлені опори для освітлення новозбудованого тротуару навпроти 2 школи. Також ведуться роботи по облаштуванню трав'яного газону. Тому, принагідно закликаю усіх збаражан бути захисниками усього позитивного, що відбувається в місті! На жаль, поліція не може проконтролювати кожен куточок міста і вкрай необхідно, щоб активна громадська позиція кожного збаражнина не дозволила людям, у яких немає нічого святого, які заради розваги чи дрібної наживи готові руйнувати, красти і шкодити!!! Саме для того, в Збаражі встановлюються камери відеоспостереження, яких в місті ставатиме дедалі більше, але й це не стало перешкодою для безсовісних вандалів, які безсоромно розікрали рослини з кільця в районі цукрового заводу. Ці клумби облаштували силами школярів-волонтерів спільно з комунальниками. Такі дії наносять не тільки матеріальні збитки бюджету міста, але й руйнують віру цих дітей в краще майбутнє, а також сильно б'ють по руках усім, хто прикладає зусиль для того, щоб Збараж став найкращим містом в Україні!!! P.S. Вірю, що совість сильна штука і ці лЮДИ, які розмалювали зупинку біля Берізки, пробували підпалити зупинку біля адміністрації, поломали тренажери біля озера і розікрали рослини з клумби на кільці підуть в церкву посповідаються, покаються і ніколи такого не повторять!!!»

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі