Кримінальне провадження щодо трьох підозрюваних, які здійснили розбійний напад на 62-річну жительку Хоросткова Гусятинського району, слідчі скерували до суду.

Зловмисники вночі увірвалися до пенсіонерки і, зв’язавши її та погрожуючи, забрали 13000 євро, 1500 доларів США,  3900 гривень, також алкогольні напої, мобільні телефони та інші цінності. Вартість втраченого – понад 400 тисяч гривень. Пенсіонерка боса втекла до сусідів, а звіди зателефонувала онукові.

Читайте також

На Тернопільщині розбійники, що вдерлися у чуже помешкання, отримали відсіч від господині будинку
У Борщові жорстоко побили і пограбували місцевого підприємця

Бандитів розшукали за кілька днів. Причетні до грабежу – 43-річний член львівської банди Сушка, 46-річний судимий за бандитизм черкащанин  та 44-річний місцевий координатор з Тернополя. Двоє з них вийшли з в’язниці за Законом Савченко і знову взялися за старе. Проте на волі довго не проходили. Їх затримали у лютому цього року. Долю грабіжників вирішить суд. За розбійний напад вони можуть «сісти» на 15 років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: