У Тернополі чоловік вербував дівчат для сексуального рабства

20.06.2017 23:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Чоловіка затримали тернопільські правоохоронці на кордоні у рамках спецоперації з метою  недопущення вивозу дівчат для роботи у "сексуальному рабстві". Роботодавця разом із двома жінками зупинили на пункті державного пропуску «Шегині». До Польщі вони їхали автомобілем «Mercedes» з польською реєстрацією.

39-річний тернополянин вербував дівчат для «роботи» у Польщі. Він і займався виготовленням документів, тарнспортним перевезенням. Гроші витрачені на них, заробітчанки мали повернути згодом. 

Шукав потенційних клієнток через своїх друзів та знайомих, обирав тих, у кого приваблива зовнішність і вік від 20 до 30 років. Спершу озвучував їхні обов’язки, як роботу прибиральниць у готелях. Коли дівчата погоджувались, розповідав й про альтернативу із доходом, більшим в 3-4 рази. За роботу повії обіцяв 1,5-2 тисячі євро. На пропозицію торгувати тілом погодилися двоє жінок з Тернопільщини. Скільки українських дівчат тернополянин переправив за кордон – слідчі встановлюють. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі