На Дністрі знайшли потонулого хлопця. Вчителя шукають досі (Фото)

Опубліковано:
20 Червня, 2017

На Дністрі знайшли потонулого хлопця. Вчителя шукають досі. Пошукова операція триває вже шість годин на річці Дністер у селі Устя-Зелене Монастириського району. Робота ускладнюється через відсутність водолазів. Однак вони не могли оперативно приїхати на місце трагедії, тому що не мали пального. Лише через кілька годин вдалося вирішити проблему з транспортом та коштами на пальне. На разі тіло загиблого хлопчика змогли витягнути рятувальники. Тіло вчителя досі шукають. Також є інформацію, що на Монастирищину виїхати водолази із Чортківської рятувально-водолазної станції, – пише Погляд.

Нагадаємо, сьогодні на річці Дністер загинули  Володимир Федорчук, рятуючи юнака Максима Скасківа, якого захопив вир води. Ще одного школяра вдалось врятувати. Нещастя сталось, коли група дітей відпочивала з вчителем в с. Устя Монастириського району.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: