Міцна імунна система у дітей тоді, коли ідеальні стосунки в молодих батьків

20.06.2017 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Що треба для того, аби  наша імунна система була здоровою і не лише у нас, а й в наших дітей та внуків? Дехто може скептично поставитись до цієї інформації, але перш за все, здоров’я імунної системи залежить від поведінки батьків та рідних, які перебувають у найближчому оточенні (бабуся, дідусь, брат, сестра). Часи змінюються. На даному етапі еволюційного розвитку світу є і залишається першочергове завдання для кожного: змінити своє ставлення до довколишнього світу і самому змінитись всередині. Бо саме такі риси характеру, як любов до всього, що оточує, бажання служити повсякчас іншим, створює міцний фундамент для щасливого і здорового життя. Те, що пропустили кілька наших поколінь у формуванні духовного здоров’я, можемо поправити зараз. Про ці важливі аспекти фізичного і духовного здоров’я людини, розповідає журналіст, енергоінформотерапевт, психолог-практик, психоаналітик Борис Семеняк. Останнім часом він успішно практикує ведичну психологію. На цій царині у нього цікавий як життєво- практичний, так і теоретичний досвід. Борис очолює громадську організацію «Світлодар», мета якої відроджувати загальнолюдські моральні цінності.

- У будь-який момент людина може перебудувати своє усвідомлення, своє мислення. Варто тільки захотіти. Мало хто знає, що «генерал» імунної системи живе на рівні сердечного простору, там, де знаходиться вилочкова залоза.

- Хм… Це й справді, цікаво. Будь ласка, розкажіть більше про оте «помешкання» сердечного простору.

- До 13-14-ти років сила й активність імунної системи дітей залежать від стану вилочкової залози. Вже з періоду двохмісячного перебування в лоні матері , дитятко фіксує все, що відбувається довкола нього. Будь-яка реакція з боку мами – позитивна чи негативна, нікуди не щезає і, тим більше, не розчиняється у просторі, а записується в її інформаційну книгу, щосекунди надходить до дитини. Дитя все знає, все чує, все «записує».

До речі, настрій мам, в першу чергу, дуже залежить від настрою їхніх чоловіків. А стосунки із свекрухою – це окрема класика. Саме через це багато ситуацій стосовно здоров’я стають просто катастрофічними. Наведу один приклад. Це було в Латвії. Молода мама звернулася до нас через проблеми, які з’явилися у її сім’ї. Жінка була в розпачі. Хронічний гайморит, головний біль, очі… Ті ж проблеми із здоров’ям у чотирирічного сина. Більше того, йому вже видалили поліпи. Запальний процес в гайморових пазухах не зупиняється. Температура тримається впродовж другого місяця, антибіотики  не допомагають. Двохрічний син продовжує кашляти ще від зими ( зараз – літо). Антибіотики так само результату не дають. Після кількох днів спільних аналітичних занять, знайшлась причина: у дитинстві та підлітковому віці у цієї жінки не було порозуміння з мамою. А зараз – повне не сприйняття свекрухи. У результаті в просторі тіла це призвело до блокування потоків енергії в гіпоталамусі, гіпофізі і тимусі. Відповідно порушився кровообіг та інші фізіологічні й обмінні процеси. Як тільки 27-річна мама зрозуміла та усвідомила першопричину нестабільного здоров’я, вона стала працювати над гармонізацією стосунків з близькими для неї людьми . Результат не забарився вже через тиждень:  всі троє стали одужувати.  

- А якщо подружжя розлучається?

- Таких прикладів, на жаль, доволі. Нещодавно за допомогою зверталася мама чотирнадцятирічного сина. У нього повний комплект проблем, він не керований. Першопричина його агресивної поведінки – розлучення батьків. Розбираємо ситуацію і приходимо до сумного висновку, що …. Все почалось тоді, коли ця мама  була ще маленькою дівчинкою. Стреси переслідували її від трьох років до шістнадцяти. Цього було достатньо, аби створити багато перешкод для нормальної циркуляції крові, лімфи, і, насамперед, протікання енергії всіма каналами і меридіанами. Наш внутрішній комп’ютер немов камера спостереження, записує абсолютно все. Потім з цими порушеннями  в своєму інформаційному полі вона й народила свого синочка. І, на жаль, передала йому всю деструктивну інформацію на енергетичному рівні. Плюс – додається новий стрес,  розлучення батьків. Результат поведінки – невтішний, Якщо ж у батьків змінюється ситуація, у них налагоджуються стосунки, вони стають поважати одне одного, починають ставитись з любов’ю, тоді дитина відчуває ці позитивні зміни і її стан покращується.

- Ви хочете сказати, що добрі стосунки між батьками – це віддзеркалення майбутнього здоров’я дитини?

- Саме так. Якщо вагітна мама перестане хвилюватися, серце дитяти перестане напружуватися. У нас є сім просторів, де є сім ендокринних залоз. Якщо дитинка ще  в лоні переживала разом з мамою стресові ситуації, то наслідки не забаряться навіть тоді, коли вона стане дорослою. Позбутись їх і остаточно «стерти» з біополя можна… вібраціями радості і щастя. І кожен стрес, кожна емоція записуються в просторі тієї ендокринної залози, на рівні якої вони відбулися. Злість, агресія – залишає інформацію на рівні печінки, жовчного міхура. І потім у цьому просторі виникають різноманітні ускладнення і хвороби. Страхи, переживання, претензії й образи наносять непоправної шкоди тимусу (а загалом – усій імунній системі дитини), а також матері, віддають  болем на рівні грудного відділу хребта. Проблеми із серцем, з дихальними шляхами – і аж до астми…. Тощо.

- А якщо вагітність проходить гармонійно?

- Тоді у дитинки формується сильна імунна система, яка дасть їй можливість успішно проходити крізь вірусні «бар’єри» і не зачепити їх. Якщо дитина із слабенькою імунною системою знаходиться у приміщенні, де є хтось хворий, легко може захворіти. Здорова імунна система не помічає мікробів.

- Дуже часто бачу на вулицях молодих мам із дитячими візочками. На вимогливий дитячий плач деякі з них реагують неадекватно. Замість терпеливого сприйняття, часто можна почути крик, іноді лайливі слова… Повірте, мурашки по спині. Про гармонійні стосунки не може бути й мови.

- На жаль,  багато сучасних мам живуть у світі претензій, вони ведуть себе так, як ніби увесь світ щось їм винний. А все тому, що вони самі народились у сім’ях, де були неадекватні стосунки між батьками. Коли вони  приходять до усвідомлення, що їхня поведінка  не правильна і хочуть змінитись… у них, зазвичай, не вистачає енергії. Якщо майбутня мама продовжує ображатись на своїх батьків, на сестру, брата, на свекруху, то дитятко народжується з цією інформацією в сердечному просторі. І тоді вилочкова залоза у таких діток до 2-х – 3-х років працює на рівні 30-40 відсотків. Відповідно працює імунна система. Через те багато немовлят починають своє життя вже із знайомства з лікарями. Як результат – важкі хвороби. Ідеальна імунна система буде тоді, коли будуть ідеальні стосунки в молодих батьків.

- Невже ситуація настільки безвихідна? Адже багато людей навіть не підозрюють про істинну суть природних речей.

- Чому ж, безвихідних ситуацій не буває. Можна створити абсолютно нове громадянське суспільство, але це тоді, коли в ньому буде зацікавлена держава. Програма елементарно проста. Треба з дитинства напрацьовувати здорові звички в сім’ї, зокрема – у дітей. Крім того, є елементарні вправи, які можуть допомогти розвантажити сердечний рівень та шийний відділ хребта. Я ще раз повторююсь, люди навіть не підозрюють, як надзвичайно багато залежить від гармонійної атмосфери у сім’ї, від щоденного наповнення простору цього невеличкого осередку суспільства любов’ю, любов’ю і ще раз – любов’ю.

- Нове суспільство? Звучить інтригуюче.

- Щоб створити нове суспільство, достатньо почати з невеликого експерименту: 100-200 осіб, які стають прикладом для інших. Поспостерігати, як часто звертатимуться вони до лікарів і чи взагалі звертатимуться. Якщо батьки працюватимуть із собою, з дітьми, вони автоматично змінюватимуться самі і позитивно змінюватиметься все довкола них. Наша планета щодня змінює частоту своїх вібрацій. А ми, на жаль, продовжуємо жити у старому світі, пов’язли  в старих шкідливих звичках, які дають низькі частоти вібрацій. Звичайно, певна частина людей працює над своїм внутрішнім вдосконаленням, аби світ став добрішим. Якщо молоді батьки усвідомлюють цей процес, то вони контролюватимуть кожен свій крок, а далі це вже стане доброю звичкою. Спочатку вони не конфліктують між собою, йдуть на компроміси, стримуються…. Потім гармонія переноситься на стосунки простору. Існує залежність нашого стану від простору в якому ми знаходимось, а його ми створюємо своїми думками та емоціями. Є інергія Інь (жіноче начало) і Ян (чоловіче начало). Це енергії Землі і Космосу. Іньська енергія наповнює нашу ліву частину тіла, а Янська – праву. Для того, щоб ці енергії гармонійно співіснували в нашому полі, ми повинні перебувати в гармонії з довколишнім світом. Якщо ми знаходимось у претензії до когось чи до світу, ми ставимо певні фільтри на цей потік. Якщо живемо на позитиві, то будемо добре пропускати через себе енергію Світла, матимемо міцну імунну систему не лише ми, а й наші діти. Людина ж створювалась саме такою і саме задля цього.  Хто готовий сприйняти цю інформацію, може вже зараз міняти усталені деструктивні звички, й допомагати собі та своїм діткам.

Розпитувала Дарина Колосок


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі