Бюджетний відпочинок за кордом – де та за скільки?

Опубліковано:
19 Червня, 2017

Щороку тисячі українців обирають закордонні місця відпочинку. Куди найбільше люблять їздити жителі країни та як цього року організувати відпустку без шкоди власному гаманцю?

Традиційно, серед українців найбільшою популярністю користуються недорогі тури на відпочинок у Туреччині і Єгипті. Цього року, відпочити вдвох у даних морських країнах можна від 470$ з проживанням у готелі 4-5*, включеною системою харчування «all inclusive», трансфером та перельотом. Зекономити до 40% вартості туру можна знайшовши гарячу путівку з вильотом через декілька днів.

Також, великим попитом користується екскурсійний відпочинок у Європі. Безвізовий режим дозволив українцям простіше та швидше організовувати поїздки до країн ЄС, стверджують експерти. Так, з початку літа, зросла кількість туристів до Італії та Іспанії, а також Франції, Угорщини, Австрії і Чорногорії. Експерти переконані, з часом поїздки на Коста Брава чи Іскья можуть стати для українців таким же звичним явищем, як відпочинок у Хургаді чи турецькій Анталії.

Безперечно, відпочинок у Європі залишається дорогим для українців (від 40€ на добу), проте сьогодні є можливість економити як на перельотах, обираючи бюджетні лоу-кост компанії, так і на проживанні, шукаючи знижки від готелів в системах онлайн-бронювання.

Щоб організувати дешеву відпустку у Європі, експерти радять також обирати автобусні тури, вартість яких стартує всього від 80€ з людини. Так, є можливість протягом одного тижня відвідати декілька країн чи міст і за одну поїздку побачити такі перлини старого світу як Прага, Будапешт, Відень, Мюнхен та інші, познайомитися з найвизначнішими архітектурними пам’ятками та, при цьому, не витратити увесь власний бюджет.

Загалом, цього року закордонний відпочинок для українців став доступнішим та вигіднішим. Адже купити квитки на літак, забронювати курортне житло та організувати тур, тепер можна вдвічі дешевше, ніж раніше.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: