На дороги Тернопільщини знову вийшли «заробітчани» в погонах? (Фото)

19.06.2017 11:13   Джерело: Соціальна мережа
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Ось що пише користувач Nem Nemezis в Фейсбук:

"13.06.2017 виїжаю з Зборова, за кущами вже чекають оборотні в поліцейскій формі, яків вчора офіційно знову вишли на дорогу. Зупиняють екпедитора який розвозить хліб по магазинах, про щось спілкуються, той біжить до машини і несе їм хліб і булкУ)) Це все бачу я - шок, ненавись,розумію що теж хочу булку. Зупиняюсь, біжу до оборотнів, намагаюсь віджати і собі булку. НЕ вишло, оборотні жадні, хліб викидають в траву, потім ховають в машину, не діляться. Прошу предявити посвідчення, показуть - в посвідченні гроші! Взятка! - подумав я. Жінка дала на обід - відповів мусор. 1000 грн - 2 пятсотки... По Гейко видно, він добре їсть, можливо і правда. Чому в кущах? Чому стоїмо з порушенням ПДД? Де протокол на експедитора, чому відпустили? Відповідь - в нас виклик. Тікають. Їду в мусарку, шукаю начальника. Пояснюю що бачив, розмова була в стилі хлопці їсти хотіли, гроші в повсідченні його - жінка дала, стояли правильно в кущах,на повороті. Вияснилось, що це колишні ДАІшники, які чудом пройшли переатестацію, я б хотів подивитись як "крихітка" Гейко (вига тушки приблизно 130 кг і ріст 165см) підтягується 10 раз, віджимається і біжить крос. Спочатку захищав, потім сварив, обіцяв розібратись. Вийшов, ніц не порішав, все ще хочу булки...

А всіх автомобілістів вітаю з поверненням заробітчан на дороги, будьте пильні, будуть просити комбасу - включайте камеру, хліб у них вже є."

Читайте також

Працівники поліції вимагали гроші за нескладання протоколу
Щойно! У Тернополі двох поліцейських спіймали на хабарі (Фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В яких випадках дорожня поліція буде зупиняти водіїв


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальна мережа  

Коментарі