Народний депутат Ігор Мосійчук відвідав Тернопільщину

Опубліковано:
17 Червня, 2017

На Тернопільщині із робочим візитом перебував депутат Верховної Ради України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка – Ігор Мосійчук. Ранок нардепа розпочався у Тернополі із покладання квітів до пам’ятника Івану Франку – засновнику Радикальної партії, – пише Місто.

В часі виборів до Сейму батько радикалізму Іван Якович Франко п’ятдесят разів відвідував Тернопіль і саме тут розробляв та виголошував свої програмні документи багато з яких актуальні і зараз. Після чого Ігор Володимирович вирушив на Теребовлянщину, а саме у с.Іванівку до господарства відомого аграрія не лише Тернопілля, а й усієї України – Антона Білика. Не даремно Антон Іванович беззастережно підтримує ініціативу Радикальної партії Олега Ляшка , щодо внесення змін до Конституції України якими назавжди буде закріплено фермерство як основа сільгоспустрою в нашій державі, підтримує збереження мораторію на продаж сільськогосподарських земель та нашу політику економічного націоналізму спрямовану на відродження вітчизняного виробництва та сільськогосподарської переробки. На місці депутат оглянув масштаби господарства, обговорив перспективи розвитку фермерства в Україні, вислухав проблеми, поспілкувався з селянами.

Читайте також

Сергій Надал: Тернопіль продовжить розвиватися попри спроби шантажувати громаду штучними конфліктами
Тернополем прокотилася хвиля людської агресії та руйнувань

Далі народний обранець відвідав унікальне виробництво ялинкових прикрас ТОВ “Орбітал”. Ялинкові прикраси ручної роботи, вироблені на цьому підприємстві, реалізовуються не тільки в Україні а й у Франції, Голандії, Німеччині і навіть у США. Нардеп поспілкувався з працівниками щодо стосовно так званих пенсійної, медичної та земельної реформи. 

А ще під час прямих ефірів на місцевому радіо та телебаченні отримав доручення від виборців передати останнє попередження народним депутатам, міністрам та Президенту, щоб почали нарешті працювати на Україну і українців, а не власні кишені. На зустрічі з партійнім активом, який відбувся в Українському домі «Перемога» Ігор Мосійчук як голова партійного суду зазначив, що не допустить аби в партії на всіх рівнях місцевих рад перебували так звані тушки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: