Депутат Олег Барна з Тернопільщини після аварії в Києві потребує операції на обличчі, – медики

15.06.2017 20:05   Джерело: Громадське
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Народний депутат Олег Барна, який після аварії з трамваєм у Києві перебуває в лікарні номер 17, має пошкодження обличчя та потребує операції. Про це повідомив Громадському лікар-хірург Дмитро Мясніков, - пише Громадське.

«Стан відносно задовільний. Перебуває на стаціонарному лікуванні у хірургічному відділенні. Не коментуємо деталі діагнозу, але у нього є переломи кісток, потребує хірургічного втручання. Йому потрібна достатньо специфічна операція на обличчі. Прогнозуємо щонайменше тиждень його перебування тут, але він може за власним бажанням змінити лікувальний заклад», — сказав Мясніков.

Читайте також

«Живучий, як собака»: нардеп Барна прокоментував ДТП і стан свого здоров’я
Голова Тернопільської ОДА Степан Барна повідомив, як почувається його брат після ДТП
У центрі Києва трамвай зійшов з рейок після зіткнення з авто нардепа з Тернопільщини

Головний лікар медзакладу Микола Дьомін зазначив, що стан Барни — середньої тяжкості.

«Його доставили до нас вчора о 22.35. Є легкі пошкодження шкіри та основне - порушення вилично-орбітального комплексу, який потребує оперативного лікування. Стан — середньої тяжкості. Стан не викликає серйозних занепокоєнь», — сказав Дьомін.

Сам депутат виходити до журналістів відмовився — говорив телефоном. Він також визнав, що винуватцем аварії є він сам.

«Машина з правого боку їхала і пропускала мене. Але це питання моєї неуважності. Пішоходи надали мені першу медичну допомогу. Наскільки я знаю, то водій трамваю серйозно не постраждав. Зараз у мене нормальний стан», — сказав він.

У «Київпастрансі» повідомили, що водій трамваю зараз перебуває у відпустці. Трамвай наразі оглядають правоохоронні органи.

Нагадаємо, на площі Перемоги у Києві ввечері 14 червня авто Барни врізалося в трамвай. Водій трамваю отримав легкі ушкодження, але від госпіталізації відмовився.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Громадське  

Коментарі